About

DSC_0162-2Bijdehansje, door vrienden vaak Hans of Hansje genoemd, gaat eigenlijk vooral door het leven als Hanneke. 27 jaar en momenteel wonend op zo’n 16 vierkante meter met haar plantjes Alice en Fred en een verzameling ladenkastjes. Oh, en Marie de paspop.

Dat ben ik dus. In mijn vrije tijd kom ik om van de hobbies. Fotograferen (eigenlijk mijn werk), schrijven, lezen, tekenen, haken, breien, naaien en bizarre creaties voor mijn shoots in elkaar gooien behoren tot mijn grootste passies. Combineer dat met een poging tot een deels glutenvrij bestaan (buikpijnerwijs, niets hips) en een grote voorliefde voor bakken en ik kom tijd te kort. En waarom zou ik dat niet met jullie willen delen.

Deze blog dient voornamelijk als doel mijzelf meer te stimuleren meer projecten op te pakken. Of voornamelijk, af te maken. Want als ik heel eerlijk ben is dat alles behalve mijn sterkste punt. En dat vervolgens met jullie te delen. In de hoop vervolgens jullie te stimuleren ook eens wat meer aan de slag te gaan. Want met een klein beetje creativiteit, DIY en gewoon proberen gaat er soms een wereld voor je open.

Ga eens wat meer dan ‘dat wil ik ook’ naar ‘dat ga ik ook doen’!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *