Welkom op Bijdehansje

Bannertje

DSC_0162-2Welkom op de blog van Bijdehansje! De verzameling uitspatting van een meisje met een onbedwingbare drang naar creativiteit. Ik schrijf, fotografeer, brei, haak, teken, schilder, knutsel en naai de meest bizarre tijdelijke creaties in elkaar. En dat momenteel allemaal op een klein zolderkamertje.

Dit is niet mijn eerste blog. Nope. Eerlijk gezegd heb ik de tel niet bijgehouden. Ik ben vreselijk slecht in het bijhouden van blogs. Laten we het gewoon ronduit lui noemen. Maar nu ga ik proberen mijn leven te beteren. Heus! Want ik dénk dat ik de bron van mijn problemen heb gevonden..
Ik heb een blog gehad voor knutselprojecten. Eentje voor schrijfstukjes.. Zelfs ooit eentje waarmee ik eigenlijk alleen op blogs van anderen reageerde.
En dan komt er zo’n periode dat je even weinig knutselt en wel schrijft. Of wel schrijft maar niet knutselt.. Nou. En daar is Bijdehansje dus voor! Gewoon alles op één grote, chaotische stapel.

Volg Bijdehansje voor een uitgebreid verslag van deze uitspattingen in welke vorm.dan ook. Soms wat ouds, soms wat nieuws maar vooral veel creatiefs!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14477063/?claim=jr7zyh682ny”>Volg mijn Blog op Bloglovin</a>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *